Wormpomp

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Wormpomp

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

 Het Duitse merk Jöhnstadt biedt een excentrische wormpomp die zich onderscheidt door de lange standtijd, weinig uitval en minimale onderhoudskosten. Deze robuuste pompen zijn beschikbaar in standaarduitvoeringen en in hygiënische toepassingen. Een wormpomp van Jöhnstadt schaft u aan bij Hydrotec International. Al jarenlang zijn wij leverancier en reparateur van mono- en centrifugaalpompen. Of u nu een wormpomp nodig heeft voor de proces- en levensmiddelenindustrie, milieu of scheepvaart, wij zijn u graag van dienst.

De voordelen van een wormpomp

Bijna alle soorten wormpompen zijn geschikt om vaste bestandsdelen te verpompen. Daarnaast zijn ze geschikt voor twee draairichtingen waarbij ook de stroomrichting door de pomp kan veranderen en zijn deze pompen laag in geluidsniveau. Een wormpomp kan zowel met een flensaansluiting als met een inlaattrechter gemaakt worden. Welke aansluiting het meest geschikt is in uw situatie hangt af van verschillende factoren. Wij voorzien u graag van deskundig en advies op maat.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Reparatie aan de wormpomp

Minimaliseer de stilstand op lange termijn door uw wormpomp, doseerpomp of hydrofoorpomp tijdig te laten controleren om reparatie te voorkomen. Dit kan bij u in de fabriek of op onze werkplaats. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 035-6244505