Vuilwaterpomp

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Vuilwaterpomp

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

Bent u op zoek naar een plek waar u een vuilwaterpomp kunt kopen, omdat het afvalwater niet via de normale riolering afgevoerd kan worden? Hydrotec International is u graag van dienst. Wij zijn namelijk leverancier en reparateur van mono- en centrifugaalpompen. Maar ook wanneer u enkel een onderdeel nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk onderdelen voor allerlei pompen op maat. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Een geschikte vuilwaterpomp kopen voor uw situatie

Met welk doeleinde wilt u een vuilwaterpomp kopen? Merkt u bijvoorbeeld dat na flinke regenval op bouwplaatsen de voortgang van het project belemmerd wordt? Dan biedt het kopen van een vuilwaterpomp een uitkomst. Een ander belangrijk aspect van een vuilwaterpomp is de doorlaatbaarheid van vaste delen. Benieuwd welke vuilwaterpomp het meest geschikt is voor uw situatie? Wij voorzien u graag van deskundig en professioneel advies. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de vaste delen in het vuile water dat u wilt pompen.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Ruim assortiment aan pompen

Hydrotec International biedt verschillende oplossingen voor de industriële- en water gerelateerde toepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan flexibele impellerpompen, Flygt pompen, macerator pomp, verdringerpomp, slurriepompen, Grundfos pompen en mixers en tandwielpompen van Yildiz. Heeft u vragen over een van onze pompen of bent u geïnteresseerd in het kopen van een vuilwaterpomp? Neemt gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.