Contactgegevens

Verlengde Zuiderloswal 13
1216 BW Hilversum

Telefoon

035 - 624 45 05

06 - 51 58 51 85

E-mailadres

info@hydrotec-int.nl

Versnijders en Conditioners

Wij leveren de Haigh Engineering Pipeliner© en Macipump© voor het in-line versnijden en conditioneren van diverse afvalstromen. Deze stromen kunnen variëren van zuiveringsslib en voedselresten tot industriële afvalproducten.

Deze machines hebben zich al decennia lang bewezen in verschillende sectoren zoals RWZI’s, milieutechniek en industrie. Ze zijn jarenlang in Nederland verkocht onder de merknamen Netzsch N200 en N300, Stork Haigh of C&H.

Onderdelen, Revisie en Service

Naast de verkoop van deze machines, bieden wij ook onderdelen, revisie en service aan voor de machines die onder deze merken verkocht zijn. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw apparatuur altijd optimaal functioneert.

Toepassing op RWZI

Een typische toepassing van onze machines op een RWZI is het versnijden van vezelrijk slib. Dit proces beschermt de slibpompen tegen verstopping, waardoor de efficiëntie en levensduur van de pompen aanzienlijk worden verhoogd.

Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

Onze machines zijn eenvoudig maar degelijk geconstrueerd. Ze bieden een lange standtijd en hoge betrouwbaarheid, wat resulteert in lagere onderhoudskosten en minder stilstand.

Industriële Pompen

Als leverancier en reparateur van mono- en centrifugaalpompen, begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften van de industrie. Onze uitgebreide kennis en ervaring stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

Meer informatie over advies over onze versnijders?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u up.


035 - 624 45 05