Verdringerpomp

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Verdringerpomp

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

 Een verdringerpomp, oftewel een volumetrische pomp is een positieve verplaatsingspomp en werkt door verkleining en vergroting van de pompkamer. Welke verdringerpomp het meest geschikt is voor uw situatie hangt af van de dikte van het medium dat moet worden verpompt, de druk en capaciteit. Hydrotec International voorziet u graag van deskundig en persoonlijk advies. Al jarenlang zijn wij specialist op het gebied van levering en reparatie van mono- en centrifugaalpompen. Maar daarnaast verkopen wij ook andere pompen zoals een verdringerpomp.

Het aansluiten van een verdringerpomp

Uiteraard is het belangrijk dat u de verdringerpomp goed aansluit. Maar wanneer weet u nu wanneer de pomp goed is aangesloten? Hieronder vindt u een checklist:

  • Is er een lange rechte aanvoer naar de pomp met volle doorlaat afsluiter?
  • Is de leiding van de pers en zuig 1 maat groter dan de aansluitingen op de pomp?
  • Is de pers via een flexibele slang aan het systeem gekoppeld?
  • Is de overmaatse zuigleiding met een flexibele slang gemonteerd op de pomp?

Daarnaast is het belangrijk dat u leidingsnelheden zo laag mogelijk houdt en turbulentie vermijdt. Heeft u te maken met pulserende vloeistofstromen? Pas dan een pulsatiedemper toe.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Reparatie aan een verdringerpomp

Merkt u dat de verdringerpomp of andere pomp niet meer naar behoren functioneert? Wacht niet te lang met de reparatie. Maak vandaag nog een afspraak voor reparatie of revisie door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.