Contactgegevens

Verlengde Zuiderloswal 13
1216 BW Hilversum

Telefoon

035 - 624 45 05

06 - 51 58 51 85

E-mailadres

info@hydrotec-int.nl

Bij ons kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van zware slijtvaste slurrypompen. Deze robuuste pompen zijn speciaal ontworpen voor het verpompen van zeer dichte, schurende slurry zoals mest, zand, schelpen, mijnbouwafval, olie, bouwafval en afvalwater.

Werking van slurrypompen

Slurrypompen werken op basis van centrifugale kracht. Ze zijn speciaal ontworpen om materialen met hoge druk en hoge dichtheid te vervoeren zonder slijtage en verstoppingen. Dit maakt ze ideaal voor zware industrieën waar betrouwbaarheid en duurzaamheid van cruciaal belang zijn.

Voordelige reparatie en onderhoud

Wij bieden vervangende onderdelen en reparaties aan tegen een zeer gunstige prijs. Dit is vaak vele malen goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe pomp. Ons assortiment omvat onder andere de impeller, expeller, slijtplaten, seals, asbussen en meer.

Voorbeelden van kwaliteitspompen

Wij zijn leverancier van pompen die gelijk zijn aan de kwaliteit van bijvoorbeeld de Warman en Waukesha pompen. Onze pompen staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Met onze uitgebreide kennis van industriële pompen, waaronder centrifugaalpompen en monopompen, zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw pompbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte.