Contactgegevens

Verlengde Zuiderloswal 13
1216 BW Hilversum

Telefoon

035 - 624 45 05

06 - 51 58 51 85

E-mailadres

info@hydrotec-int.nl

Centrifugaalpompen voor diverse sectoren en oplossingen

Bij Hydrotec bieden we een uitgebreid assortiment aan pompen geschikt voor de procesindustrie, de levensmiddelenindustrie, waterbeheer, milieubeheer, en de scheepvaart. Onze expertise omvat het leveren van betrouwbare oplossingen voor het verwerken van abrasieve en agressieve vloeistoffen.

Onze axiaal deelbare pompen (split casing) en andere pomptypes veelzijdigheid bieden voor een scala aan toepassingen. Met een diversiteit aan materialen en afdichtingen, zijn onze pompen uitermate geschikt voor het verpompen van water, zeewater, chemicaliën, en afvalwater.

Duurzaam en veelzijdig

Elke pomp in ons assortiment is geselecteerd voor zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Of u nu te maken heeft met hoge temperaturen, corrosieve stoffen of hoge druk, onze pompen zijn ontworpen om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden.

Centrifugaalpompen

Op maat gemaakte oplossingen

Wij begrijpen dat elke toepassing uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren over de beste pompoplossing voor uw situatie.

Onderstaand een aantal voorbeelden, maar bel of mail ons voor meer mogelijkheden!


Norm pompen DIN24 255 EN 733

Onze zeer complete serie normpompen worden ingezet in de industrie voor alle dun vloeibare producten.

De pompen zijn beschikbaar in verschillende materialen, naast Gietijzer ook in Brons en  RVS en vele seal opties waardoor ze breed inzetbaar zijn voor  vele producten

Capaciteit  tot 1800 m3/h druk tot 100 m'


Kort gekoppelde pompen

Huis conform EN733 /DIN24255 norm ,echter met aangebouwde motor. Bespaart ruimte, eenvoudig te plaatsen en uitlijnen is overbodig.

Capaciteit  tot 550 m3/h druk tot 100 m'


Meertraps pompen TS EN ISO 9905

In vele uitvoeringen, ook met tweezijdige lagering. Vele materiaal opties en geschikt tot 140C dus voor ketelvoeding, drukverhoging en vele andere industrie toepassingen

Capaciteit  tot 700 m3/h druk tot 420 m'


Thermische olie pompen

Met luchtgekoelde seal constructie en huisdelen in nodulair gietijzer maakt deze pomp inzetbaar tot maximaal 320 °C

De pomp as wordt ondersteund door twee over gedimensioneerde kogellagers en is dus niet afhankelijk van kwetsbare keramische of koolstof glijdlagers

Capaciteit  4-350 m3/h druk tot 90 m'

huisdruk max. 16 bar


Axiaal deelbare pompen "splitcasing"

Deze pomp is geschikt voor zware industriële omstandigheden, een stabiel ontwerp met zeer groot bereik. Toepassingen als brandbluspomp, koelwater, watertransport, gaswassers en vele andere.

Capaciteit  tot 3000 m3/h druk tot 140 m' systeemdruk tot 25 bar