Pompen en versnijders geleverd
in heel Nederland

035 6244505​

Home » Overige producten

Naast centrifugaalpompen en monopompen levert Hydrotec International B.V. door heel Nederland een reeks pompen voor industriële toepassingen. Daarbij gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Ook bieden wij onze klanten versnijders en conditioners. Twijfelt u over de juiste toepassing? Wij adviseren u graag.

Onze overige pompen

Hydrotec International B.V. uit Hilversum biedt oplossingen voor een diverse reeks aan industriële en watergerelateerde toepassingen. Dit zijn:

Daarnaast leveren we versnijders en de gerelateerde onderdelen. Wij bieden ook service en reparatie voor pompen en andere producten. Bekijk de specificaties of neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Grundfospompen en -mixers

Hydrotec is servicepartner van Grundfos. Wij leveren het complete programma Grundfospompen en de onderdelen. Ook bieden wij onderhoud en reparatie aan voor deze producten.

Tandwielpomen van yildiz

Yildiz bouwt tandwielpompen voor de (chemische) industrie en levensmiddelenindustrie. Chocolade, zeep en bitumen zijn drie voorbeelden van de vele toepassingen die met deze degelijke pompen mogelijk zijn. De pompen hebben een capaciteit van 0,5 tot 250 m³/h en een druk tot 14 bar.

Slurriepompe

Hydrotec voert onder eigen merk een serie degelijke slurriepompen. Specifieke toepassingen voor onze slurriepompen vindt u in de zandwinning, mineralenbewerking, kolenwinning en ertsbewerking, steenwinning, conservenindustrie, milieu-, recycling- en afvalwaterindustrie en alle andere toepassingen waar een slijtbestendige pomp gewenst is. Capaciteit tot 3.000 m³/h en druk tot 6 bar. Uiteraard bieden wij voor deze pompen ook het onderhoud. Meer weten?

Draaizuigerpompen

Draaizuigerpompen hebben zeer nauwkeurige spelingen tussen de rotoren en de huisdelen. Hierdoor is het mogelijk om viskeuze vloeistoffen onder hoge druk te verpompen. Deze pompen zijn onder andere bruikbaar voor bakkerswaar zoals deeg, conserven zoals sauzen en zuivel zoals zachte kaas. De capaciteit is tot 90 m³/h en de maximale druk is 13,8 bar.

Flexibele impellerpompen

Deze pompen zijn zeer betaalbaar, universeel inzetbaar en eenvoudig. Ze zijn zelfaanzuigend. Huisdelen worden standaard geleverd in RVS304 maar zijn ook verkrijgbaar in RVS316. Sommige van de impellers zijn geschikt voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie. Veel types zijn in 1 x 230 volt leverbaar.

Lobbenpompen

De lobbenpomp is een veel toegepaste verdringerpomp in de voedingsmiddelenindustrie. Lobbenpompen staan bekend om hun lange levensduur en lage onderhoudskosten. Hydrotec levert deze snel en voor een goede prijs in heel Nederland.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

 

Versnijders en conditioners

Voor het in-line versnijden en conditioneren van afvalstromen als zuiveringsslib, voedselresten en industriële afvalproducten, leveren wij de Haigh Engineering Pipeliner© en Macipump©. In Nederland worden deze al jaren verkocht onder de merknamen Netzsch N200 en N300, Stork Haigh of C&H. De eenvoudige maar degelijke constructie biedt een lange standtijd en hoge betrouwbaarheid. Uiteraard biedt Hydrotec uit Hilversum ook onderhoud en revisies voor dit product.