Contactgegevens

Verlengde Zuiderloswal 13
1216 BW Hilversum

Telefoon

035 - 624 45 05

06 - 51 58 51 85

E-mailadres

info@hydrotec-int.nl

Total Cost of Ownership (TCO) bij Hydrotec

Bij Hydrotec International b.v. begrijpen we dat de aanschaf van industriële pompen niet alleen gaat om de initiële kosten, maar ook om de totale kosten over de levensduur van het product. Daarom richten we ons op de Total Cost of Ownership (TCO), waarbij we niet alleen naar de aankoopprijs kijken, maar ook naar de onderhouds- en operationele kosten.

Wat is Total Cost of Ownership (TCO)?

De TCO van een product omvat alle kosten die gedurende de levensduur van het product worden gemaakt. Dit gaat verder dan alleen de aankoopprijs en omvat onder andere:

 1. Verwervingskosten: Dit zijn de kosten die gepaard gaan met het aanschaffen van het product, zoals transport, administratie en opslag.

 2. Onderhoudskosten: Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van pompen en minimaliseert ongeplande downtime.

 3. Energiekosten: Energiezuinige pompen kunnen aanzienlijke besparingen opleveren op het gebied van energieverbruik.

 4. Slijtage en Vervanging: Goed onderhouden pompen hebben minder slijtage en vereisen minder vaak vervanging.

Hoe verlagen we de TCO?

Bij Hydrotec streven we naar duurzame besparingen voor onze klanten:

 1. Advies op Maat: Onze experts adviseren over de juiste pompkeuzes, materialen en leidingdiameters om de TCO te minimaliseren.

 2. Efficiënt Onderhoud: Door regelmatig onderhoud en juiste afstelling verlengen we de levensduur van uw pompen en minimaliseren we ongeplande downtime.

 3. Energiezuinige Pompen: We bieden energiezuinige pompen die zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk zijn.

 4. Optimalisatie van Processen: We kijken verder dan alleen de inkoopprijs en zoeken naar mogelijkheden om de totale kosten te verlagen.

Hydrotec helpt u

 • Besparing op Inkoopkosten: Door de focus te verleggen van enkel de inkoopprijs naar de complete TCO, realiseren we jaarlijkse besparingen van de totale inkoopwaarde van de producten.

 • Verhoogde Bedrijfszekerheid: De juiste keuze van pompen en leidingsystemen minimaliseert storingen en productie-uitval.

 • Duurzaamheid: Energiezuinige pompen en efficiënt onderhoud dragen bij aan een groenere toekomst.

Neem contact op met onze specialisten voor een quick scan of een oriënterend gesprek en ontdek hoe u uw pompoplossingen kunt verbeteren en kosten kunt besparen.