Contactgegevens

Verlengde Zuiderloswal 13
1216 BW Hilversum

Telefoon

035 - 624 45 05

06 - 51 58 51 85

E-mailadres

info@hydrotec-int.nl

Als een toonaangevend MKB-bedrijf zijn wij uw betrouwbare partner voor de reparatie en revisie van mono- en centrifugaalpompen. Onze uitgebreide kennis van industriële pompen, waaronder centrifugaalpompen, monopompen en andere pompen binnen dit spectrum, stelt ons in staat om hoogwaardige diensten te leveren.


Onze reparatie diensten

Onze reparatiediensten zijn ontworpen om de levensduur van uw pompen te verlengen en hun prestaties te optimaliseren. Ons team van ervaren technici kan een breed scala aan problemen identificeren en oplossen, van kleine aanpassingen tot grote reparaties.

Snelle en efficiënte service

We begrijpen dat downtime kostbaar is. Daarom streven we ernaar om reparaties snel en efficiënt uit te voeren, zodat uw operaties zo min mogelijk worden verstoord.


Onze revisie diensten

Naast reparaties bieden we ook revisiediensten aan. Revisie kan een kosteneffectieve en duurzame oplossing zijn om de levensduur van uw pomp te verlengen en de prestaties te verbeteren.

Deskundige revisie

Onze technici hebben de kennis en ervaring om uw pomp te reviseren volgens de hoogste industrienormen. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en volgen de beste praktijken om ervoor te zorgen dat uw pomp weer als nieuw functioneert.

Of u nu een reparatie nodig heeft of overweegt om uw pomp te laten reviseren, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze reparatie- en revisiediensten. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Reparatie of revisie nodig?

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Ons direct zelf bellen kan natuurlijk ook.


035 - 624 45 05