Contactgegevens

Verlengde Zuiderloswal 13
1216 BW Hilversum

Telefoon

035 - 624 45 05

06 - 51 58 51 85

E-mailadres

info@hydrotec-int.nl

Waterzuivering Monopomp

In een rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) wordt afvalwater uit het riool gezuiverd voordat het in het oppervlaktewater terechtkomt. Het binnenkomende vuile water, ook wel influent genoemd, ondergaat verschillende zuiveringsstappen. Het resultaat is gezuiverd water, of effluent. Eerst worden grove deeltjes verwijderd met een rooster of afscheider, gevolgd door zandverwijdering. Deze stappen zijn cruciaal om de daadwerkelijke zuivering te beschermen. Vervolgens worden in bezinktanks fijnere bezinkbare stoffen verwijderd, en tot slot worden opgeloste stoffen verwijderd door aerobe biologische zuivering. Naast water komen er ook andere stoffen vrij, zoals slib, dat soms een nieuwe bestemming krijgt. De zuivering van afvalwater is onderworpen aan nationale en internationale regelgeving.

De Rol van Jöhstadt Monopompen in RWZI’s

Bij een RWZI is het van essentieel belang dat het zuiveringsproces ononderbroken blijft functioneren. Bij Hydrotec International B.V. hebben we onze pompen draaien bij meerdere zuiveringsinstallaties. Onze Jöhstadt monopompen zorgen ervoor dat dit proces efficiënt en probleemloos blijft verlopen. Dankzij hun robuuste ontwerp en hoogwaardige materialen kunnen onze pompen een zeer hoog aantal uren probleemloos draaien. Daarom wordt er vaak gekozen voor onze Jöhstadt pompen, zodat de zuiveringsinstallaties hun werk zonder problemen kunnen blijven uitvoeren.

Reparatie en Onderhoud

Uiteraard is goed onderhoud van een pomp van groot belang. Met goed onderhoud wordt de levensduur van de pomp aanzienlijk verlengd. Wij zorgen ervoor dat dit zorgvuldig wordt uitgevoerd. Mocht er onverhoopt toch een defect optreden, dan proberen wij dit op korte termijn op te lossen. Dit is mogelijk omdat wij de meest voorkomende onderdelen van onze pompen op voorraad hebben.

Advies of onderhoud nodig?

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Ons direct zelf bellen kan natuurlijk ook.


035 - 624 45 05