Monopomp

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Monopomp

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

 Bent u op zoek naar een monopomp voor diverse toepassingen in de afvalwater- en recyclingindustrie? Neemt u dan eens een kijkje in het brede assortiment van Hydrotec International. Hier vindt u monopompen waar de druk op te voeren is tot wel 24 bar. Daarnaast hebben ze inwendige, robuuste kardan-koppelingen die geschikt zijn voor de verwerking van viskeuze en abrasieve stoffen. Gaat u ook voor een monopomp van uitstekende kwaliteit met een hoge viscositeit?

Een flexibele optie voor een monopomp

Wanneer u kiest voor een monopomp van Hydrotec International, krijgt u extra veel flexibele opties. Zo kunt u kiezen voor een special seal of rotor, zelflegende persflens, extra tangentiële CIP- aansluitingen en dubbelwandige uitvoeringen. Graag lichten wij onze monopompen voor u uit zodat u een weloverwogen keuze kunt maken:

  • Industrie- uitvoering monopomp FJ-B en FG-B: deze kort gekoppelde uitvoering bespaart ruimte en heeft geen aparte uitlijning nodig. Dit product beschikt over een capaciteit tot 400 m³/h.
  • Industrie- uitvoering monopomp: geschikt voor hoog viskeuze producten. Geleverd met trechter en invoerschroef.
  • Snel reinigbare monopomp: toepasbaar voor levensmiddelen en biedt een capaciteit tot 400 m³/h.
  • Doseerpomp FJ1 OB: geschikt voor nauwkeurig en pulsatievrij doseren. Ook geschikt voor viskeuze vloeistoffen. Dit product beschikt over een capaciteit van 5 tot 100 liter en een druk tot 12 bar.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in een monopomp en ontvangt u hier graag advies over? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505