Meertraps centrifugaalpomp

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Meertraps centrifugaalpomp

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

Een meertraps centrifugaalpomp is geschikt voor veel verschillende industriële toepassingen. Bij Hydrotec leveren wij deze soort pompen in veel verschillende uitvoeringen. Een meertraps centrifugaalpomp is uitermate geschikt voor het rondpompen van schoon water. Bent u geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Voor elke industriële toepassing een geschikte meertraps centrifugaalpomp

Met een capaciteit tot 700 m³/h en een toepasbare druk tot 420m1/sec is een meertraps centrifugaalpomp een krachtig model in ons aanbod van centrifugaalpompen. Deze pompen zijn conform TS en ISO 9905 en beschikbaar in verschillende materiaalopties. Deze zijn zelfs beschikbaar in materiaal wat geschikt is voor gebruik tot 140°C. Een meertraps centrifugaalpomp is veelzijdig met veel industriële toepassingen, waaronder ketelvoeding en drukverhoging. Waar heeft u een meertraps centrifugaalpomp voor nodig? Wij kunnen u perfect adviseren in de juiste toepassing voor u en uw bedrijf.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Wij staan altijd voor u klaar

Ook voor de componenten en onderdelen van veel verschillende pompen en voor reparatie en revisie van uw bestaande pomp kunt u bij Hydrotec terecht. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies inwinnen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 035-624 4505 of stuur een e-mail naar info@hydrotec-int.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.