Mechanische afdichting

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Mechanische afdichting

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

 Het grote voordeel van mechanische afdichting is dat de kans op lekkage zeer klein is. Mechanische afdichtingen, oftewel mechanical seals, zijn specifieke dichtingen die uit twee componenten bestaan. Hydrotec International levert mechanische afdichtingen voor verschillende pompmerken tegen een gunstige prijs. De asafdichtingen zijn van eigen merk of OEM, welke geschikt zijn voor allerlei centrifugaalpompen, mixers en roerwerken.

Mechanische afdichting voor allerlei pomp- en mixertoepassingen

Alle seals zijn beschikbaar in alle gangbare materialen zoals silicum carbride, tungsten carbride en koolstof. Heeft u een asafdichting voor een groot OEM merk nodig zoals Fristam, ABS of Waukesha? Ook deze asafdichtingen leveren wij. De elastomeren zijn beschikbaar in FPM, EPDM en Nbr. Tevens is het mogelijk om een asafdichting geheel naar wens te laten produceren. Heeft u bijvoorbeeld een schets of tekening in bezit? Laat het ons weten en wij produceren het voor u in het gewenste aantal.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Verleng de levensduur van uw pomp

Een goede asafdichting helpt slijtage tegen te gaan waardoor de levensduur van uw pomp wordt vergroot. Merkt u dat de kwaliteit van de pomp achteruitgaat, maar is er geen sprake van reparatie? Wij verzorgen bij de seals op aanvraag ook revisies. Onze vakbekwame medewerkers voeren een grondige inspectie uit waarna er een passende oplossing wordt gevonden. Wij denken met u mee en helpen u een duurzame combinatie materialen te vinden.

Vervangende seals

Om wat voor type pomp of mixer gaat het? Wij komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze werkplaats in Hilversum. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het reviseren van uw pomp? U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.