Mechanical seals

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Mechanical seals

Hydrotec levert mechanical seals van goede kwaliteit voor pompen van alle merken

Als gerenommeerd importeur op de Nederlandse pompenmarkt levert Hydrotec mechanical seals voor veel verschillende pompmerken. Hierin bieden wij kwaliteit voor een gunstige prijs, met korte levertijden van elke soort mechanical seal. Wij bieden asafdichtingen van eigen merk of OEM, geschikt voor vele merken centrifugaalpompen en voor mixers en roerwerken.

Kwalitatieve mechanical seals, snel geleverd in Nederland en België

Voor elke industrie, ook die van sanitaire pompen, bestelt u bij Hydrotec uw asafdichtingen. Deze asafdichtingen zijn geschikt voor Flygt, ABS, Hidrostal en vele andere merken pompen.

Montage en revisies

Wij verzorgen bij de mechanical seal op aanvraag ook de montage en de revisies. Heeft u voor een toepassing in industrieën of waterschappen mechanical seals nodig? Neem dan contact op met Hydrotec International. Wij denken met u mee en helpen u een duurzame combinatie materialen te vinden voor de beste prijs. Voor vrijwel elke toepassing bieden wij een passende oplossing, veelal met korte levertijden.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Vervangende seals voor alle pompen, mixer en grote OEM merken

Hydrotec International levert een vervangende mechanical seal voor vrijwel alle pomp en mixer toepassingen. Daarnaast levert Hydrotec International ook vervangende seals voor vele grote OEM merken zoals Flygt / Xylem, Fristam, John Crane, ABS, Waukesha, Hidrostal en vele anderen. De seals zijn beschikbaar in alle gangbare materialen, zoals Koolstof, Silicum Carbide, Tungsten Carbide et cetera.  De elastomeren zijn onder meer beschikbaar in FPM, EPDM, Nbr. Ook kunnen wij mechanical seals op uw specificatie of voorbeeld produceren. Specials en grote aantallen zijn geen probleem voor ons. Staat uw seal er niet bij? Bel ons gerust voor advies op telefoonnummer 035-624 4505!
 

Hydrotec Type Burgmann©AES©Vulcan©RotenCrane©
       
HRBAlternatief voor o.m. P041511 Style21
HG1Alternatief voor o.m.MG1B0219  
HG12Alternatief voor o.m.MG12B12192  
HG13Alternatief voor o.m.MG13B13193  
HG1S20Alternatief voor o.m.MG1S20    
HM3Alternatief voor o.m.M3N 8  
H107Alternatief voor o.m.M7N    
HIAlternatief voor o.m. T04DIN13DINU3 
HSAlternatief voor o.m. B0118  
HJBAlternatief voor o.m.HJ92N    
HBMAlternatief voor o.m.MFL85N   

HG1

HM3

HMB

Waukesha U1 U2 sleeves

HG12

H107

Hidrostal versterkt seal

HG13

HS

Seal cassette Flygt Xylem

HG1S20

HJB

Waukesha U1 U2 seal