Macerator pomp

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Macerator pomp

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

 Hydrotec International levert Haigh versnijders als vervanging voor een Macerator pomp. Deze pompen worden bijvoorbeeld gebruikt voor de behandeling van afvalwater. Hydrotec International levert en repareert mono- en centrifugaalpompen die in veel verschillende sectoren toegepast worden. Denkt u bijvoorbeeld aan de levensmiddelenindustrie, watervoorziening, afvalwaterverwerking, maar ook milieu en scheepvaart.

Een Haigh versnijder als alternatief voor een Macerator pomp voor het verpompen van water en afvalwater

Zoekt u een oplossing voor het opvangen of het verpompen van zowel drainage- als rioolwater? Dan biedt een Haigh versnijder ter vervanging van een Macerator pomp de perfecte oplossing. Welke pomp het meest geschikt is, hangt af van uw situatie. Graag komen wij bij u langs om uw situatie in kaart te brengen. De verschillende centrifugaalpompen die wij leveren zijn onder andere:

 

  • Axiaal deelbare pompen: geschikt voor het rondpompen van koelwater, watertransport, gaswassers, blussen van brand enzovoorts. De pomp heeft een stabiel ontwerp met een groot bereik.
  • Meertraps pompen: deze pompen zijn in veel materiaalopties beschikbaar en geschikt tot 140 °C.
  • Kortgekoppelde pompen: het huis van deze pomp is conform DIN 24255 – EN 733 met aangebouwde motor.
  • Normpompen: is compleet inzetbaar voor alle producten met een dunne vloeibaarheid.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Reparatie aan uw pomp

Functioneert een pomp niet meer naar behoren? Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige reparatie zodat de pomp optimaal functioneert. Heeft u alleen een component voor de pomp nodig zoals aandrijvingen, afsluiters of balkeerkleppen? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ontvangt u graag meer informatie over de alternatieven voor een Macerator pomp? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 035-6244505.