John Crane seals

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » John Crane seals

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

 Bent u op zoek naar goede vervangende asafdichtingen voor John Crane seals? Hydrotec International is gerenommeerd importeur van mechanical seals voor verschillende pompmerken. Wij bieden asafdichtingen van eigen merk of OEM die geschikt zijn voor centrifugaalpompen, mixers en roerwerken. De vervangende seals die een alternatief zijn voor John Crane seals zijn beschikbaar in bijvoorbeeld koolstof, Silicum Carbride of Tungsten Carbride. De elastomeren zijn beschikbaar in onder andere EPDM, Nbr en FPM.

Vervangende John Crane seals op maat gemaakt

Heeft u een voorbeeldschets of bent u op zoek naar een specifieke mechanical seal? Wij maken graag de asafdichting voor u op maat. Of u nu een groot of klein aantal nodig heeft, wij zijn u graag van dienst. Bij mechanical seals zijn de inbouwmaten en materiaalcoderingen vastgelegd waardoor de afdichtingen van verschillende leveranciers onderling uitwisselbaar zijn. Wij leveren vervangende seals voor de volgende merken: Roten, Vulcan, AES en Burgmann.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Revisiefaciliteiten voor seals voor alle John Crane types

Wanneer de glijringen en de metalen delen van de seal onbeschadigd zijn, is het revisie een voordelige optie. Hierbij reinigen en inspecteren onze vakmannen de seal waarna wij u een passende oplossing bieden. Mocht het zijn dat reparatie nodig is, dan voeren wij deze graag voor u uit. Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 035-6244505.