Contactgegevens

Verlengde Zuiderloswal 13
1216 BW Hilversum

Telefoon

035 - 624 45 05

06 - 51 58 51 85

E-mailadres

info@hydrotec-int.nl

Sinds 1989 is Hydrotec International b.v. actief als importeur en handelsonderneming op de Nederlandse pompenmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment aan pompen, waaronder circulatiepompen, slurry pompen, verdringerpompen en dompelpompen. Ook voor reparaties, reserveonderdelen en toebehoren kunt u bij ons terecht.

Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot dé leverancier van hoogwaardige pomponderdelen tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met betrekking tot de verkoop van onderdelen zoals mechanical seals, rotoren, statoren en vele andere slijtdelen voor monopompen.

Daarnaast leveren wij vervangende pompen en slijtdelen voor slurriepompen en zandpompen, onder meer passend voor Warman. Onze eigen merk Hydrotec producten bevestigen dat kwaliteit gunstig geprijsd kan zijn en dat er bezuinigd kan worden op uw onderhoudsbudget zonder concessies te doen aan kwaliteit!

Bij Hydrotec International b.v. staat de zorg voor kwaliteit en service centraal, nu en in de toekomst. Dit uit zich in het direct inspelen op de wensen en behoeften van de klant door het aanbieden van kwaliteitsproducten, passende oplossingen voor uw problemen en vakkundige revisie.

In onze werkplaats te Hilversum voeren wij onderhoud en service uit aan vrijwel alle pompmerken. Naast deze activiteiten speelt het geven van een juist advies voor allerhande pompproblemen een grote rol binnen ons bedrijf. Sinds januari 2006 hebben wij een nieuw pand betrokken waardoor alle activiteiten nu onder één dak plaatsvinden. Dit stelt ons in staat om nog beter aan de wensen en verwachtingen van onze klanten te voldoen.