Grundfos pomp

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Grundfos pomp

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

Grundfos produceert verschillende pompen voor drukverhoging, circulatie, transport, warmtepompen en een waterpomp voor het transport van afvalwater en nog veel meer. Hydrotec International levert en repareert uw Grundfos waterpomp. Heeft u enkel een onderdeel nodig? Ook dan bent u bij ons op de goede plek. Wijkt het onderdeel van de standaardmaten af? Geen probleem! Wij maken het voor u op maat.

Een compleet programma voor een Grundfos pomp

Hydrotec International is officieel servicepartner van Grundfos. Wij leveren het complete programma Grundfos pompen en bijhorende onderdelen. Maar ook voor het onderhoud en revisie bent u bij ons aan het juiste adres. Om grote reparaties te voorkomen, raden wij u aan om regelmatig uw Grundfos waterpomp van onderhoud te voorzien. Beschikt u over een pomp van een ander merk? Ook dan schakelt u onze expertise in. Door heel Nederland en België inspecteren wij pompen en zorgen wij ervoor dat deze naar behoren functioneren.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Asafdichtingen voor een Grundfos waterpomp

Voor elke industrie bieden wij asafdichtingen. Deze seals zijn beschikbaar in alle gangbare materialen zoals koolstof, Tungsten Carbride en Silicum Carbride. De elastomeren zijn beschikbaar in onder andere FPM, Nbr en EPDM. Ook is het mogelijk om mechanical seals op uw specificatie of voorbeeld te produceren. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.