Flygt pompen

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Flygt pompen

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

 Flygt pompen worden veelal gebruikt voor het transport van water, afvalwater en slib. Voor bijvoorbeeld rioleringsgemalen, waterzuiveringsinstallaties, rioolwatersystemen en procesindustrie bieden Flygt pompen een oplossing. Hydrotec International levert en repareert mono- en centrifugaalpompen.

Vervangende seals voor Flyght pompen

Hydrotec International levert vervangende seals voor vrijwel alle pomp- en mixertoepassingen. Zo ook voor grote OEM merken zoals Flygt, John Crane, Waukesha en ABS. De seals zijn beschikbaar in alle denkbare materialen zoals Tungsten Carbride, Silicum Carbride en koolstof. De elastomeren zijn beschikbaar in onder andere FPM, EPDM en Nbr. De asafdichtingen kunnen wij geheel op maat produceren in gewenst aantal.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Onderhoud aan Flygt pompen

Continuïteit is belangrijk voor uw proces. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw Flygt pompen van onderhoud te voorzien. Merkt u dat de kwaliteit van functioneren achteruit gaat? Ook voor het reviseren van de pompen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren een grondige inspectie uit waarna wij met een gepaste oplossing komen. Ook wanneer het om een ander merk gaat, komen we graag bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze werkplaats in Hilversum. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 035-6244505.