EagleBurgmann

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » EagleBurgmann

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

 Bent u op zoek naar mechanical seals voor een EagleBurgmann type? Zoals mechanische asafdichtingen, magneetkoppelingen, vloeistoffilmdichtingen van koolstof, compensators of afdichtingtoevoersystemen? Hydrotec International is jarenlang leverancier van mono- en centrifugaalpompen. Maar ook losse onderdelen maken wij voor u op maat. Naar wat voor oplossing voor uw leidingsysteem bent u op zoek?

Vervangende seals voor EagleBurgmann types: veilig en betrouwbaar

De alternatieve asafdichtingen voor EagleBurgmann seals zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen gebruikt worden bij alle industriële processen en toepassingsgebieden. Kiest u voor een oplossing van dit merk? Dan bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing. Hydrotec levert vervangende seals voor vrijwel alle pomp- en mixertoepassingen. De seals zijn beschikbaar in alle gangbare materialen zoals koolstof, Silicum Carbride en Tungsten Carbride. Heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten! Wij maken namelijk allerlei onderdelen op maat.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Een duurzame oplossing voor een aantrekkelijke prijs

Ook voor de montage en revisies betreft seals bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee en vinden voor u een duurzame oplossing voor een aantrekkelijke prijs. Voor vrijwel elke toepassing bent u verzekerd van korte levertijden. Heeft u vragen over bijvoorbeeld alternatieve asafdichtingen voor EagleBurgmann seals? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.