Componenten

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Componenten

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

Bestel uw componenten voor mono- en centrifugaalpompen

Hoe goed een pomp ook is, soms heeft u kwalitatieve reserve onderdelen nodig. Hydrotec International biedt voor vrijwel alle merken monopompen reserve onderdelen. Wij kopen in bulk in, en kunnen op die manier een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Daarnaast adviseren we u over de beste combinaties van componenten. Deze installeren we graag voor u.

Onderdelen voor de monopomp

Bespaar op onderhoud, niet op kwaliteit. Hydrotec International uit Hilversum levert in heel Nederland goede vervangende componenten voor monopompen, ook voor oudere modellen. Wij leveren en installeren onder andere voor de merken:

  • Netzsch
  • Seepex
  • Alleweiler
  • Wangen
  • Kiesel
  • Mono Ltd.

Rotoren en statoren zijn beschikbaar in alle materialen, ook voor de levensmiddelenindustrie. Elastomeren met het FDA-certificaat zijn beschikbaar. Daarnaast leveren wij mechanical seals, O-ringen en keerringen.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Onderdelen voor Waukesha

Wij bieden alle passende vervangende pompen en componenten voor de Waukesha-series U1 en U2. Revisie en reparatie van deze pompen behoren tot de mogelijkheden.

De voordelen van deze pompen

Ten opzichte van de traditionele Waukesha pompen onderscheiden onze pompen zich met volledige rvs-assen en een supersterke 17-4PH voor de grotere modellen. Ook de tandwielkast is verkrijgbaar in rvs, dus tot in de verre toekomst blijft de coating geheel zitten. De rotoren zijn uit Alloy 88, en de huisdelen zijn gegoten uit RVS316.