Centrifugaalpompen voor diverse toepassingen
in Nederland en Belgie

035 6244505​

Home » Centrifugaalpompen

Als importeur van industriële pompen voor de veeleisende Nederlandse markt biedt Hydrotec een reeks hoogstaande centrifugaalpompen. Deze zijn snel leverbaar voor een correcte prijs. Ze zijn te gebruiken voor het verpompen van water en afvalwater en toepasbaar in de proces- en levensmiddelenindustrie, watervoorziening, afvalwaterverwerking, scheepvaart en het milieubeheer. Er is een brede keuze in materialen en seals.

 

Overleg met Hydrotec over onze diverse centrifugaalpompen

 

Normpompen din 24255 - en 733

Deze serie centrifugaalpompen is zeer compleet inzetbaar voor alle producten met een dunne vloeibaarheid. De pompen zijn beschikbaar in gietijzer, brons, rvs en andere materialen. Er zijn vele sealopties, wat deze pomp breed toepasbaar maakt voor vele soorten producten. Capaciteit tot 1800 m³/h; druk tot 100 m/sec.

Kortgekoppelde pompen

Het huis van deze centrifugaalpomp is conform DIN 24255 – EN 733, echter met aangebouwde motor. Dit type pomp bespaart ruimte, is eenvoudig te plaatsen en uitlijnen is niet nodig. Capaciteit tot 550 m³/h; druk tot 100 m/sec.

Meertrapspompen ts en iso 9905

Deze pomp is in vele uitvoeringen uit te geven, ook met tweezijdige lagering. Hydrotec biedt voor deze centrifugaalpomp vele materiaalopties, geschikt tot 140 °C. De pomp is toepasbaar voor ketelvoeding, drukverhoging en vele andere industriële toepassingen. Capaciteit tot 700 m³/h; druk tot 420 m/sec.

Thermische oliepompen

Deze pomp is inzetbaar tot maximaal 320 °C. Dit wordt mogelijk gemaakt door de luchtgekoelde sealconstructie en de huisdelen van nodulair gietijzer. De centrifugaalpomp wordt ondersteund door twee overgedimensioneerde kogellagers en is dus niet afhankelijk van kwetsbare keramische of koolstof glijdragers. Capaciteit tussen 4 en 350 m³/h; druk tot 90 m/sec en huisdruk van maximaal 16 bar.

Axiaal deelbare pompen ‘splitcasing’

Deze pomp levert hoge druk voor zware industriële toepassingen, waaronder het rondpompen van koelwater, watertransport, gaswassers en het blussen van brand. De pomp heeft een stabiel ontwerp met een groot bereik. Capaciteit tot 3000 m³/h; druk tot 140 m/sec en systeemdruk tot 25 bar.