Centrifugaalpomp kopen

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Centrifugaalpomp kopen

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

Wilt u centrifugaalpomp onderdelen kopen voor het verpompen van water en afvalwater? Neemt u dan eens een kijkje in het ruime assortiment aan verschillende pompen van Hydrotec International. Onze pompen zijn geschikt voor onder andere de proces- en levensmiddelenindustrie, watervoorziening, afvalwaterverwerking, milieu en scheepvaart.

De voordelen wanneer u een centrifugaalpomp koopt

Centrifugaalpompen hebben vaak een kleinere afmeting in vergelijking met andere vergelijkbare pompen. Ook bestaat een centrifugaalpomp uit minder bewegende onderdelen, wat voor minder onderhoud zorgt. Daarnaast levert een centrifugaalpomp een gelijkmatige volumestroom en is deze geschikt voor een rechtstreekse aandrijving. Maar welke centrifugaalpomp onderdelen, die geschikt zijn voor uw situatie, kunt u het beste kopen? Wij lichten graag ons assortiment uit zodat u een weloverwogen keuze kunt maken:

  • Normpompen DIN 24255- EN 733: geschikt voor alle producten met een dunne vloeibaarheid. Deze pompen zijn beschikbaar in onder andere gietijzer, brons en rvs.
  • Kort gekoppelde pompen: dit type bespaart ruimte en is eenvoudig te plaatsen zonder dat uitlijning nodig is. 
  • Meertraps pompen TS en ISO 9905: deze pompen zijn geschikt voor vloeistoffen tot wel 140°C. Een meertraps pomp is toepasbaar voor ketelvoeding, drukverhoging en vele andere industriële toepassingen.
  • Thermische oliepompen: deze pompen zijn inzetbaar tot maximaal 320°C wat mogelijk gemaakt wordt door de luchtgekoelde sealconstructie en hulsdelen van nodulair gietijzer.
  • Axiaal deelbare pompen: geschikt voor zware industriële toepassingen zoals het rondpompen van koelwater, watertransport, gaswassers etc. De capaciteit bedraagt 3000 m³/h.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Maak een afspraak

Weet u welke centrifugaalpomp onderdelen u wilt kopen? Wij maken voor u een vrijblijvende offerte. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.