Burgmann seals

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » Burgmann seals

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

 Bent u op zoek naar mechanical seals als alternatief voor Burgmann seals? Wij leveren vervangende seals voor vrijwel alle pomp- en mixertoepassingen voor veel grote OEM merken. De seals zijn beschikbaar in alle gangbare materialen. Denkt u bijvoorbeeld aan Silicum Carbride, Tungsten Carbride en koolstof. De elastomeren zijn beschikbaar in onder andere FPM, EPDM en Nbr. Het is mogelijk om Burgmann mechanical seals op uw specificatie of aan de hand van een voorbeeld te produceren. In welk aantal heeft u vervangende mechanical seals voor uw Burgmann type nodig?

Vervangende seals voor Burgmann seals

Het grote voordeel van een mechanical seal is dat de kans op lekkage zeer klein is. Een mechanical seal is dus zeer belangrijk voor iedere pomp. Goede smering en snelle afvoer van de warmte tussen de sealvlakken is van groot belang. Hierdoor wordt de levensduur verhoogd en lekkage geminimaliseerd. Naast seals voor het merk Burgmann, bieden wij ook vervangende mechanical seals voor types van bijvoorbeeld AES, Vulcan, Roten en Crane.

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

De levensduur verlengen? Maak gebruik van de revisiefaciliteiten 

Wanneer de kwaliteit van een asafdichting achteruitgaat, hoeft de seal niet direct vervangen te worden. Door de mechanical seal te inspecteren, kan het probleem geconstateerd en verholpen worden. Moet de seal vervangen worden of is er sprake van reparatie? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Overige componenten voor mono- en centrifugaalpompen

Naast mechanical seals als alternatief voor Burgmann seals, leveren wij ook verschillende componenten zoals: