AES seals

Wilt u overleggen over onze diensten of ons aanbod?
Of een vrijblijvende offerteaanvraag doen?

035 6244505​

Home » AES seals

Ook losse onderdelen en componenten

Hoogwaardige pomp onderdelen

Reparaties en revisies

Voor vrijwel alle AES pomp- en mixertoepassingen levert Hydrotec International vervangende mechanical seals. Ook voor grote OEM merken zoals Flygt, ABS en Hidrostal bieden wij vervangende AES seals. Al jarenlang zijn wij een gerenommeerd importeur op de Nederlandse pompenmarkt. Wij zijn niet alleen leverancier van seals, maar zijn ook in te schakelen voor reparatie en revisie.

Voor elke AES type een ruime keuze aan vervangende mechanicals seals 

Naar wat voor seals bent u precies op zoek? Gaat het om koolstof, silicum carbide, tungsten carbide of een ander materiaal? De elastomeren zijn beschikbaar in FPM, EPDM en Nbr. Heeft u al een specifiek ontwerp in gedachten? Laat het ons weten en wij gaan aan de slag voor u. Zelfs grote aantallen en speciale afmetingen zijn mogelijk. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

  • HRB
  • HG1
  • HG12
  • HM3
  • HI
  • HJB

Overleg met Hydrotec over onze diverse Jöhstadt-monopompen

Vervangende mechanical voor vrijwel alle AES types

Naast mechanical seals met naadloze aansluiting op allerlei soorten pompen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor componenten voor mono- en centrifugaalpompen. Denk bijvoorbeeld aan rotoren en statoren, slijtdelen en aandrijvingen. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505. Ook voor vragen over de alternatieve AES seals belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.